Zemesriekstu sviesta & auzu pārslu cepumi

ŅAM ŅAM ŅAM  tas ir  viss, ko es varu teikt par šiem super gardajiem, mutē kūstošajiem cepumiem. Vienīgais, kas šo var padarīt vēl labāku ir liela glāze auksta auzu piena !!!


2 ēdamk. zemesriekstu sviesta            

1 ēdamk. brūnā cukura

⅓ glāze auzu piena

 ½ glāze kviešu milti

½ glaze auzu pārslu

½ tējk. cepamais pulveris

1 ēdamk. kokosriekstu sviesta

Sauja kapātu pekānriekstu 


1. Kopā sajauc visas sausās sastāvdaļas, izņemot brūno cukuru .

2. Siltā bļodā kārtīgi samaisa zemesriekstu sviestu ar kokosriekstu sviestu un cukuru, pievieno auzu pienu, ja nepieciešams, izmanto ūdens peldi, lai kokosriekstu sviests izkūst un masa kļūst vienmērīgāka)

3. Abas masas sajauc kopā un kārtīgi samaisa.

4. Uz cepešpannas izklāj sviesta papīru un ar ēdamkaroti liek mīklas pikas.

5. Cep 190C /15-20 min.

2 thoughts on “Zemesriekstu sviesta & auzu pārslu cepumi

    1. Sviestu gan diemžēl nevar aizvietot tikai ar kokosriekstu eļļu, jo tas pilda arī olas aizvietotāja funkciju, bet tā vietā varat izmantot kādu banānu vai maltas linsēklas. Protams, var izmantot jebkuru citu saldinātāju. Medus gan nav vegānisks tāpēc pati to neizmantoju. 🙂

      Like

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s