Tempeh & Spinātu Burrito

11717265_902455156492562_581741027_n


1 sarkanā paprika 

1 sarkanais sīpols 

1 neliels puravs 

1 burkāns 

3 selerijas kāti 

3 ķiploka daivas 

1/2 glāze vārīti brūnie rīsi 

200 g. marinēta tempeh ( var izmantot arī klasisko tempeh vai tofu ) 

2 tējk. malts kumīns 

2  tējk. paprikas pulveris 

1 tējk. kajēnas pulveris 

Bunte kapātu pētersīļu 

Divas saujas ”baby” spinātu 

Šķipsna sāls 

Citrona sula ( no pus citrona ) 


1. Visus dārzeņus sagriež sloksnēs ( ķiploku smalki sakapā ), apcep uz pannas līdz tie kļūst mīksti.Pievieno nedaudz ūdens cepšanas laikā.

2. Pievieno garšvielas. Visu sautē uz lēnas uguns .

3. Tempeh vai tofu, sagriež kubiņos un apcep uz atsevišķas pannas kamēr kubiņi kļūst zeltaini brūni un nedaudz kraukšķīgi.

4. Visas sastāvdaļas kopā ar rīsiem sajauc vienā bļodā, pievieno kapātus pētersīļus un spinātus – visu labi samaisa.

5. Tortillas pilda ar burrito masu, apmēram, viena ēdamk. katrā, un sarullē .

6. Pildītās tortillas uzmanīgi novieto uz cepampannas ar ārējo malu uz leju.

7.Tortillas pārklāj ar foliju un cep cepeškrāsnī apm. 10-15 min. / 180 C

11655604_902451716492906_1426973096_n

3 thoughts on “Tempeh & Spinātu Burrito

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s