”Tradicionālā” latviešu aukstā zupa

”Kas gan tā par vasaru bez aukstās zupas?!”: Teica Zaļais Zaķis un ātri vien tapa garda, vegāniskā aukstā zupiņa. 🙂

6829FE9A-758D-4194-8057-FCFBF66C9A41


1 neliela biete

1 vidēja lieluma gurķis

1 neliela ķiploka daiva

bunte loku un diļļu

citrona sula

sāls, pipari 

200 ml. sojas jogurts ( vēlams dzeramais)

1/3 glāze ūdens

Sauja Kale čipsi 


     1. Svaigo bieti nomizo un sarīvē uz smalkās rīves, tāpat sarīvē arī ķiploku.

     2. Smalkās strēmelēs sagriež gurķi.

     3. Smalki sakapā zaļumus.

     4. Dārzeņus sajauc vienā bļodā un pievieno sāli, piparus, sojas jogurtu, citrona sulu un ūdeni.

     5. Visu labi samaisa.

     * Pirms pasniegšanas pa virsu uzber nedaudz kale čipsus.

 

 

 

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s