Divu tūkstošu Magoņu Cepumi

Šie cepumi ir pateicība visiem Zaļā Zaķa sekotājiem, kas kā magones sabira Zaļā Zaķa mīklas bļodā un padarīja tā dzīvi daudz priecīgāku. Sirsnīgs paldies Jums par to  🙂

 

Kad ieliku šos cepumus cepeškrāsnī cepties, pēc pāris minūtēm visu māju pārņēma saldenā citrona un vaniļas smarža… Burvīga smarža, kas rada siltuma un mājīguma sajūtu, taču, kad cepumi bija gatavi tā vien gribējās tos ātrāk nogaršot, kamēr tie vēl ir karsti… un tā arī tie visi acu mirklī pazuda, karsti esot 😀

F818F824-5A57-48D2-861C-BB7E79A3F5F1


 6 ēdamk. belzglutēna miltu maisījums ( Doves Farms)

+  veltnēšanai

3 ēdamk. brūnais cukurs

1 tējk. cepamais pulveris

2-3 ēdamk. magones

2 ēdamk. rīvētas citrona miziņas

Citrona sula ( no pus citrona )

Vaniļa( pāksts iekšiene)

Šķipsna sāls

2 ēdamk. kokosriekstu eļļa

1/2 glāze auzu piens


1. Visas sausās sastāvdaļas, ieskaitot citrona mizu un vaniļu, liek bļodā un labi samaisa.

2. Miltu masai pievieno kokosriekstu eļļu, auzu pienu un citrona sulu, un kārtīgi samaisa.

3. Masu izceļ no bļodas un izmīca, ja masa šķiet lipīga var pievienot vēl nedaudz miltu, taču tai nevajadzētu būt sausai.

4. Mīklu izveltnē apmēram 1 cm biezumā, apakšā pakaisot nedaudz miltu.

5. Ņem sev tīkamo cepumu formiņu un spiež formas.

6. Izspiestās formiņas liek cepešpannā, apakšā paklājot cepamo papīru.

7. Izspiestajām formiņām pa virsu uzber nedaudz cukuriņu un cep 190C /20 min.

B179A5C8-3301-4E3E-84A6-B75081A77627

 

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s