Kvinojas Tabulē

Tradicionāli tabulē tiek gatavots no bulgura, labi daudz pētersīļiem, tomātiem un gurķiem, taču Zaļais Zaķis izvēlējās padarīt dzīvi nedaudz interesantāku un veselīgāku, tāpēc bulgura vietā izmanto kvinoju.

Kvinoja ir viens no retajiem augu valsts produktiem, kas sevī ietver pilno proteīnu, tāpēc tā ir īpaši nepieciešama vegāna ikdienā !


 

1 glāze vārīta dzeltenā kvinoja ( noteikti nepārvārīt!!! ) 

2 mazie gurķi

1 liels tomāts

1/2 sarkanā sīpola

Liela bunte pētersīļu

Laima sula (no vesela laima) 

Sāls

Pipari

2 ēdamk. olīveļļas


1. Smalki sakapā tomātu, gurķi, sīpolu un pētersīļus.

2. Visas sastāvdaļas sajauc bļodā un kārtīgi samaisa.

* Tabulē labāk gatavot pāris stundas pirms pasniegšanas, lai garšas kārtīgi savelkas un tas būtu aromātiskāks.

B94C801C-DC6D-4670-8D13-B489D8A104BB

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s