Zaļumu Sviests

Vienmēr ir labi, ka pa rokai ir kaut kas tāds, kas ēdienam piedod dzīvīguma un svaiguma garšu. Šis zaļumu sviests ir viens no tiem brīnumlīdzekļiem, kas padara kopējās ēdiena garšas daudz spraigākas un interesantākas un varam izvairīties no kārtējā pliekanā ēdiena, ko dažkārt nezinātāji sagaida no vegānu virtuves, kas, protams, nav taisnība 🙂


3 ēdamk. kokosriektu eļļa bez smaržas ( iespējams iegādāties Raw Garden ) 

Bunte bazilika

Bunte diļļu

Bunte Pētersīļu

Sauja spinātu

1 ķiploka daiva 

Citrona sula (pus citrons) 

Šķipsna sāls

Pipari 


C457E04C-D4FD-4B0D-AE8D-172BF2E35AAB

1. Visas sasāvdaļas liek bļodā. Zaļumus pirms tam var sakapāt, lai tos būtu vieglāk sablendēt.

2. Visu sablendē ar rokas blenderi līdz pilnīgi gludai konsistencei.

* Zaļumu sviestu ir iespējams uzglabāt ledusskapī vairākas nedēļas, to var glabāt arī saldētavā.

* Pasniedz ar krāsnī ceptiem dārzeņiem, dažādiem graudaugiem, sautējumos u.c.

One thought on “Zaļumu Sviests

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s