Kraukšķīgo Griķu šokolāde

Kraukšķīgie griķi klāti ar rūgti saldo šokolādi…. mmm … kas par ņammu.

FEC21A86-EB78-4367-BC17-F5FBB476FDAD


2 ēdamk. kakao pulveris

2 ēdamk. kokosriekstu eļļa

2 ēdamk. auzu piens

2 ēdamk. auzu krējums 

Nedaudz citrona sulas

3 ēdamk. kļavu sīrups

5 ēdamk. griķu kraukšķi


Griķu kraukšķi:

1. Glāzi negrauzdēto griķu kārtīgi noskalo un mērcē ūdenī aptuveni 5 stundas.

2.Griķus vēlreiz noskalo, nosusina un kaltē dehidrātorā, līdz tie pilnībā kraukšķīgi. To var darīt arī cepeškrāsnī, zemākajos grādos, ventilātora režīmā.

Šokolāde:

1. Visas sastāvdaļas izņemot griķus labi samaisa.

2. Masai pievieno griķus un viegli samaisa.

3. Masu vienmērīgi liek kantainā traukā un liek saldētavā uz nakti.

4. Pirms griezšanas masai ļauj nedaudz atlaisties.

* Šokolādi vēlams glabāt ledusskapī vai saldētavā.

3 thoughts on “Kraukšķīgo Griķu šokolāde

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s