Zaļo lēcu & svaigo vīģu salāti

Kā jau visiem apzinīgiem vegāniem ir zināms, tad vienīgais veids kā uzņemt pilno proteīnu ir kombinējot pākšaugus ar graudaugiem, vai riekstiem un sēklām. Šie lēcu salāti ir perfekts piemērs, kurā pākšaugi tiek kombinēti ar valriekstiem, kas ne vien ir veselīga un mums nepieciešama kombinācija, bet arī super garšīga, un svaigās vīģas tam visam piedod lielisku vasarīgo svaigumu.


1 glāze vārītu zaļo lēcu ( atdzesētas )

Sauja grauzdētu valriekstu

1/2 sarkanais sīpols

3-4 svaigas vīģes

Bunte smalki kapāts pētersīlis

Citrona sula ( puse no citrona )

1,5 tējk. balzamiko

2 ēdamk. olīveļļas

Pipari

Sāls


1. Sarkano sīpolu sagriež smalkās ripās.

2. Vīģes sagriež 4 daļās un tām uzmanīgi novelk ādu.

3. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un kārtīgi samaisa.

* Salāti lieliski sader ar ”Fetas” sieru.

9E365475-3B2E-4286-BA89-9A0890CE7D04

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s