Svaigo aprikožu & kukurūzas kūciņas


1 glāze kukurūzas milti ( smalki malta kukurūza )

1 glāze bezglutēna milti

1 glāze auzu piens

3 ēdamk. kokosriekstu cukurs 

1 ēdamk. kokosriekstu eļļa

1 ēdamk. maltas linsēklas

1 tējk. cepamais pulveris

Rīvēta citrona miziņa ( no vesela citrona )

Vaniļa ( pāksts iekšiene )

Maza šķipsniņa sāls

12 šķēles svaigu aprikožu


1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, cukuru un šķipsnu sāls.

2. Masai pievieno kokosriekstu eļļu un pienu, visu kārtīgi samaisa.

3. Masai pievieno vaniļu un citrona miziņu, kārtīgi samaisa.

4. Masu liek cepamajās formiņās, aptuveni 1,5 ēdamk. katrā formiņā. Pirms tam formiņas iesmērē ar eļļu un apber ar kukurūzas miltiem, lai tie klāj visu formiņas iekšējo virsmu.

5. Aprikožu šķeles liek uz kūciņām, uz katras pa 2 šķēlēm.

6. Cep cepeškrāsnī 25 min./190 grādos.

67918E71-61C1-48AF-928F-2D749AE8CE43

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s