Big Mac Oreo cepumi


Cepums:

1 glāze bezglutēna milti

2 tējk. kakao pulveris ( nesaldināts )

3 mīkstās dateles

3 tējk. kokosriekstu cukurs

Sauja pekanriekstu un valriekstu

1 tējk. sodas

2/3 glāzes auzu piena

1 tējk. kokosriekstu eļļa

1 ēdamk. kokosriekstu skaidiņas + uzbērt pa virsu 

Krēms:

Sauja mērcētu Indijas riekstu

1/2 glāze kokospiens

3-4 dateles

Vaniļas pāksts ( iekšiene )

2 tējk. rīvētas laima mizas

Laima sula ( puse no laima )


Cepumi:

  1. Riekstus smalki sakapā un visas sausās sastāvdaļas labi samaisa kopā.
  2. Masai pievieno eļļu un pienu, visu labi samaisa.
  3. Uz cepešpannas uzklāj cepampapīru un uz tā, ar ēdmk. palīdzību liek lielas pikas ar cepumu masu, to vienmērīgi izgludinot.
  4. Cepumiem virsū uzber nedaudz kokosriekstu skaidiņu.
  5. Cepumus cep apm. 20 min/ 185 C.

Krēms:

  1. Visas sastāvdaļas liek blenderī un blendē līdz pilnīgai krēma konsistencei.
  2. Masu liek ledusskapī, lai tā nedaudz sastingst.
  3. Krēmu liek starp atdzesētiem cepumiem.

81D6C0BF-B578-48A3-B574-3AC415F29CB7

 

 

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s