Vienkāršā un gardā ābolu kūka

7A39EE32-6D08-4520-A5F6-C088367A8993


3 vidēja lieluma skābi āboli

10 mazās plūmītes ( pēc izvēles )

4 ēdamk. sojas jogurts

1 glāze pilngraudu milti

1 glāze bezglut. milti ( var izmantot arī citus smalkā maluma miltus)

0,5 glāze auzu piena

05 tējk. malts muskatrieksts

šķipsna sāls

3 ēdamk. brūnais cukurs

1.5 ēdamk. kokos eļļa

2 tējk. kanēlis

1 tējk. cepamais pulveris


  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes un griež vidēja lieluma šķēlēs.
  2. Kukas formu iesmērē ar 0,5 ēdamk. kokosriekstu eļļu un uz tās izsklāj ābolu šķēles.
  3. Ābolu šķēlēm pāri pārber 1 ēdamk. brūnā cukura un 1 tējk. kanēli.
  4. Mazās plūmes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un liek klāt izklātajiem āboliem.
  5. Visas slapjās sastāvdaļas kārtīgi samaisa, lai nebūtu kokosriekstu sviesta gabali.
  6. Masai pievieno visas sausās sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
  7. Masu lej virs āboliem un izlīdzina.
  8. Kūku liek iepriekš uzsildītā krāsnī- 185C un cep 20-25 min.

60414554-055A-450F-B73A-8314C49101CD

 

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s