Ingvera & Mung pupiņu dāls

Sildošs un punci pildošs… perfekts ziemas brīvdienu ēdiens… 🙂


1 glāze vārītu ķīnas pupiņu

1 sarkanais sīpols

3 ķiploka daivas

Vidēji liels ingvera gabals

Puse svaiga chilli

Puse baklažāna

1 burkāns

2 tējk. Kurkuma

2 tējk. Karija pulveris

1 tējk. Garam masala

1/2 glāze ūdens

3 tomāti 

Bunte svaiga koriandra 


  1. Sīpolu, ķiploku, chilli, ingveru smalki sakapā, burkānu nomizo un sarīvē, baklažānu nomizo un sagriež kubiņos,un visu apcep uz pannas.
  2. Dārzeņiem pievieno visas paredzētās garšvielas.
  3. Pievieno kubiņos sagrieztus tomātus.
  4. Dārzeņiem pievieno glāzi ūdens. Uzliek vāku un ļauj visam sautēties 15-20 min.
  5. Dārzeņiem pievieno vārītās ķīnas pupiņas.
  6. Īsi pirms pasniegšanas pievieno kapātu korinadru un šķipsnu sāls- samaisa.

*Dālu pansiez kopā ar Basmati rīsiem vai Pitas maizi

C695F7D7-5AA7-473A-B10D-D0B4D45B55B9

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s