Kokosriekstu & citrona ņammiņas

Dažkārt vienkārši gribas sevi palutināt ar ko vienkāršu, vieglu un saldumu kāri remdējošu.. 🙂


1 glāze kokosriekstu skaidiņas

1/2 glāze bezglutēna miltu maisījums vai griķu milti (receptē izmantoti griķu milti)

2 ēdamk. brūnais cukurs vai kļavu sīrups

1/2 glāze auzu piens

1 ēdamk. kokosriekstu eļļa

1/2 tējk. cepamais pulveris

Rīvēta citrona miziņa (puse no citrona miziņas)


  1. Katliņā nedaudz uzsildi auzu pienu, pievieno cukuru un kokosriekstu eļļu. Viegli sildi līdz kokosriekstu eļļa un cukurs ir izkusuši.
  2. Atsevišķā bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, miltus un cepamo pulveri. Miltu masai pievieno silto pienu un visu labi samaisa.
  3. Sajauktajai masai pievieno rīvēto citrona miziņu un visu labi samaisa.
  4. Cepumu masu ar karotes palīdzību liek uz cepešpannas, apakšā paklājot cepampapīru.
  5. Cepumus cep cepeškrāsnī 190C/ 20-25 min.

4E70F6DB-8E3B-41C5-9791-7B096D39A8DE

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s