Zemeņu debesmanna

Bērnības sajūtu pārpilnība 🙂


2 lielas saujas attīrītu zemeņu

2 ēdamk. brūnais cukurs

1 vaniļas pāksts

2,5-3 glāzes auzu piens

1 glāze manna

+ auzu piens, pasniedzot


  1. Katlā liek sagrieztās zemenes, tās apber ar cukuru, pievieno atgrieztu vaniļas pāksti, un uz nelielas uguns karsē, līdz zemenes pilnībā mīkstas un zaudējušas savu formu.
  2. Gatavajām zemenēm pievieno paredzēto auzu piena daudzumu un ļauj visam uzsilt.
  3. Kad piens uzsilis, pamazām pievieno mannu, aktīvi maisot.
  4. Maisot turpina vārīt, līdz manna gatava-  10-15 min.
  5. Kad manna gatava tai ļauj atdzist un tad ar miksera palīdzību uzputo, līdz debesmann kļūst viegla un gaisīga.
  6. Pasniedzot mannu pārlej ar aukstu auzu pienu un pievieno ogas pēc izvēles.

 

File 06-07-16 14 25 59.jpeg File 06-07-16 15 20 26.jpeg File 06-07-16 15 47 18.jpeg

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

w

Connecting to %s